FACEBOOK

üzenőfal

Szabó Anita (kozmetikus)
2016-08-25 21:25:19
Kedves Régi és Új Vendégeim!! 2016.09.02.-2016.09.05. között szabadságon leszek! Első munkanapom 2016.09.06. (kedd) Várom az előzetes bejelentkezéseket!! További szép nyarat kívánok mindenkinek!! Szabó Anita kozmetikus
Szabó Anita (kozmetikus)
2016-03-02 00:27:05
Kedves Régi és Új Vendégeim!! Tavaszt váró Márciusi Akció: -Expressz Gyors Ráncfeltöltés: (letisztítás, gyémántfejes arccsiszolás+glycolsav+ultrahang+gumimaszk): 10.500 Ft kúrában 5 alkalom után a 6.ajándék -C-vitaminos bőrmegújítás: (letisztítás+mandulasav+rizs peeling+ultrahang+masszázs+helyreállító pakolás+hidtatálás): 13.700 Ft helyett 12.700 Ft -Sminktetoválás korrekciója 3 hónapon belül Ajándék!!! -Személyre szabott Ajándékutalvány kapható!!!!! Várok Mindenkit Szeretettel: Szabó Anita kozmetikus Bejelentkezés: +36303839817 www.angelfacekozmetika.hu angelfacekozmetika@gmail.com 1152. Budapest Szilaspark 44 fszt.2 :)
Üzenet archívum »

aktuális akció

".$p2['tartalom']."

"; } ?>

partnerek

GIGI-GLYKOPURE AHA- Kíméletes hámlasztó kezelés

A bőr legfelső rétegében elöregedett, elhalt hámsejtek vannak, melyek természetes módon leválnak, helyükre újak lépnek. Ez a hámlás a bőr természetes megújulási folyamata, mely annyira finom és lassú, hogy szinte észre sem veszünk. A bőr hámlasztása segíti a bőr fokozatos megújulását.
Főleg télen és tavasszal szükséges a mélyhámlasztó kúra, mely jelen esetben gyógyír lehet a fakó, sápadt, fáradt, seborreás bőrnek.


A GIGI GLYCOPURE-AHA eltávolítja az elhalt felületi hámsejteket, valamint segíti a rugalmas rostok képződését. A kezelés eredményeként ránctalanabb, üde, sugárzóbb bőrfelszínt és szerkezetet kapunk.
Mi történik a GIGI Glycopure-aha hámlasztás során ?
A gyümölcssavak, vagyis az alfa-hidroxi-savak, mint például a tejsav, a glikolsav - nem csak hogy oldják a szarusejtek közti kötőanyagot, de a mélyebb rétegekbe is kifejtik jótékony hatásukat, mivel a felszíni hámoldás után behatolnak a sejtek közötti réseken át egészen a szaruréteg aljáig, ahol serkentik a sejtosztódást, így elősegítik a bőr regenerálódását.
A gyümölcssavas kezeléseket leginkább kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképzés folyamata 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése kb. 1 hónapot vesz igénybe.


A következő esetekben ajánlom a GLYCOPURE kíméletes hámlasztást:
- Finom ráncok elsimítása
- Bőr feszesítése
- Tág pórusok összehúzása
- Puhább, simább, rugalmasabb bőr elérése
- Tónusfokozás és a bőr textúrájának javítása
- Arcon új bőrfelület kialakítása és felfrissítése
- Felszines hegek elsimítása, pattanásos bőr kezelése 
- Napfénykárosodott bőr minőségének javítása 
- Bőr pigmentációinak, pl: májfolt, szeplők halványítása
- 6 alkalommal heti-1 x végezzük a kezelést. 

1 kezelés ára: 7000 Ft

1 Kúra 6 kezelésből áll és a 6. ajándék

kozmetika, fülbelövés, műköröm, aranykezelés, pedikűr, smink, ultrhangos kezelés, iontoforézis, arckezelés, gipsz maszk, gumi maszk, cellulit kezelés, arcmasszázs, gyantázás, tincses műszempilla, szemöldök festés, szempilla festés, gigi kozmetika, ránctalanítás, 3d műszempilla, ultrahangos zsírbontás