FACEBOOK

üzenőfal

Szabó Anita (kozmetikus)
2016-08-25 21:25:19
Kedves Régi és Új Vendégeim!! 2016.09.02.-2016.09.05. között szabadságon leszek! Első munkanapom 2016.09.06. (kedd) Várom az előzetes bejelentkezéseket!! További szép nyarat kívánok mindenkinek!! Szabó Anita kozmetikus
Szabó Anita (kozmetikus)
2016-03-02 00:27:05
Kedves Régi és Új Vendégeim!! Tavaszt váró Márciusi Akció: -Expressz Gyors Ráncfeltöltés: (letisztítás, gyémántfejes arccsiszolás+glycolsav+ultrahang+gumimaszk): 10.500 Ft kúrában 5 alkalom után a 6.ajándék -C-vitaminos bőrmegújítás: (letisztítás+mandulasav+rizs peeling+ultrahang+masszázs+helyreállító pakolás+hidtatálás): 13.700 Ft helyett 12.700 Ft -Sminktetoválás korrekciója 3 hónapon belül Ajándék!!! -Személyre szabott Ajándékutalvány kapható!!!!! Várok Mindenkit Szeretettel: Szabó Anita kozmetikus Bejelentkezés: +36303839817 www.angelfacekozmetika.hu angelfacekozmetika@gmail.com 1152. Budapest Szilaspark 44 fszt.2 :)
Üzenet archívum »

aktuális akció

".$p2['tartalom']."

"; } ?>

partnerek

Vitaminos kezelések
Vitaminokra belsőleg és külsőleg is szükségünk van. Ezért ajánljuk vendégeink figyelmébe az E-vitaminos és C&A vitaminos kezeléseinket.

Az E-vitamint a legerélyesebb oxidáló szerként tartjuk számon, így igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. Védi a sejthártyát a szabad gyökökkel szemben, fokozza a kötőszövet fejlődését.

A C- vitaminnak az egyik legfontosabb szerepe a kollagén képzésben van. A kollagén termelődése szervezetünkben 18 éves korunk után folyamatosan csökken. Ha a bőrt feltöltjük C-vitaminnal, akkor a kollagén termelés nagymértékben felgyorsul. Bebizonyosodott, hogy a C- vitamin képes semlegesíteni a szabad gyököket, vagyis ellenállóbbá teszi bőrünket a környezetből származó hatásokkal (dohányfüst, UV sugárzás) szemben. Emellett pedig fehérítő hatásánál fogva egyenletes bőrfelszínt biztosít.

Az A-vitamin a szervezet és a bőr számára nélkülözhetetlen. Ez szabályozza a faggyúmirigyek működését, védi a hámréteget, hámképző, regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Antioxidáns, mely meggátolja a bőr elszarusodási folyamatait.

A vitaminok csodás hatása miatt ajánljuk vendégeinknek, hogy ne csak belülről fogyasszák, hanem kívülről is ápolják bőrüket vitaminokkal.Kezelések: a kezelések a ideje a választott kezeléstől függően: 50-90 perc


Peeling, masszázs, krémpakolás alga maszkkal (gumimaszk): 7700 Ft

Peeling, ultrahang, masszázs, krémpakolás: 7600 Ft

Peeling, ultrahang, masszázs, krémpakolás alga maszkkal (gumimaszk): 9600 Ft


kozmetika, fülbelövés, műköröm, aranykezelés, pedikűr, smink, ultrhangos kezelés, iontoforézis, arckezelés, gipsz maszk, gumi maszk, cellulit kezelés, arcmasszázs, gyantázás, tincses műszempilla, szemöldök festés, szempilla festés, gigi kozmetika, ránctalanítás, 3d műszempilla, ultrahangos zsírbontás