FACEBOOK

üzenőfal

Szabó Anita (kozmetikus)
2016-08-25 21:25:19
Kedves Régi és Új Vendégeim!! 2016.09.02.-2016.09.05. között szabadságon leszek! Első munkanapom 2016.09.06. (kedd) Várom az előzetes bejelentkezéseket!! További szép nyarat kívánok mindenkinek!! Szabó Anita kozmetikus
Szabó Anita (kozmetikus)
2016-03-02 00:27:05
Kedves Régi és Új Vendégeim!! Tavaszt váró Márciusi Akció: -Expressz Gyors Ráncfeltöltés: (letisztítás, gyémántfejes arccsiszolás+glycolsav+ultrahang+gumimaszk): 10.500 Ft kúrában 5 alkalom után a 6.ajándék -C-vitaminos bőrmegújítás: (letisztítás+mandulasav+rizs peeling+ultrahang+masszázs+helyreállító pakolás+hidtatálás): 13.700 Ft helyett 12.700 Ft -Sminktetoválás korrekciója 3 hónapon belül Ajándék!!! -Személyre szabott Ajándékutalvány kapható!!!!! Várok Mindenkit Szeretettel: Szabó Anita kozmetikus Bejelentkezés: +36303839817 www.angelfacekozmetika.hu angelfacekozmetika@gmail.com 1152. Budapest Szilaspark 44 fszt.2 :)
Üzenet archívum »

aktuális akció

".$p2['tartalom']."

"; } ?>

partnerek

Recovery Hámlasztás-Bőrmegújítás

A Recovery bőrmegújító kezelés egy professzionális kémiai peeling, amelynél a hámlasztást az eddig megszokott termékeknél használt alfa-hidroxisavak mellett már béta hidroxisavakkal együttesen végezzük. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatékonyabb, mégis biztonságos hámlasztást érhetünk el.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából 1 hónapot vesz igénybe. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

A kezelést az alábbi problémáknál nyújt segítséget:

-akinek a bőre egyenetlen felszínű
-aki ráncosodik

-akinek a bőre egyenetlenül pigmentált, a napfény, szoláriumozás károsította
-aki gyors és eredményes kezelést szeretne
-akinek bőre fáradtnak, vitalitást vesztettnek tűnik
-aki pattanásoktól és hegektől szenved
A Recovery hámlasztó kezelések eredményes alkalmazásához feltétlenül szükséges a páciens együttműködése és az otthoni ápolásra ajánlott termékek megfelelő, rendszeres használata!!!

Az új Recovery peelingek segítségével személyre szabott hámlasztó kezeléseket végezhetünk. A termékek alfa- és béta-hidroxisavak kiegyensúlyozott keverékét tartalmazzák, az adott bőrproblémának megfelelő, aktív koncentrációkban, amely már az első kezelés után látható eredményt produkál. Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik.

A szaruképződés folyamata 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. A savak nemcsak a hám szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti ún. irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak.

A Recovery peelingek szerepe, hogy az epidermisz azon rétegét távolítsuk el, ahol az öregedés, illetve a károsodás jelei láthatóak. Ezt kontrollált módon végezzük, a folyamat eredményeképpen a bazális rétegben új, egészséges sejtek képződését indítjuk el, a dermiszt erősítjük, a hámlasztó kúra végére az arcbőr fiatal, életerőt sugárzó, üde, egyenletes színű, bársonyos tapintású lesz.

A hámlasztó hatóanyagok mellett pigmenthalványító anyagokat (azelain sav, arbutin, koji sav, medveszőlő kivonat) és vitaminokat (A- és B-vitamin komplex, C- és E-vitamin) juttatunk mélyen a bőrbe.

Kúraszerű kezelés ajánlott heti egy alkalommal 4-6 héten keresztül.4 lépcsős kezelés:


Konzultáció


Előkészítés: otthon 2 hétig a kezelés megkezdése előtt használni kell a Retinol Forte termékeket (bőrtípustól függ az előkezelés). Ezzel készítjük elő a bőrt a hámlasztásra. Fokozottan kell figyelni a fényvédelemre!


Kozmetikai kezelés: személyre szabottan zajlik a bőrelváltozás és a bőrtípus függvényében.


Utókezelés:
otthoni ápolás a Retinol Forte termékekkel, fényvédőt tartalmazó krém kötelező használata!

Mikor nem alkalmazható a kezelés?
-hatóanyag érzékenység
-bőrrák
-aktív herpesz
-terhesség és szoptatás
-Roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban
-gyulladt, frissen leégett bőr
-fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!


KÚRASZERŰEN: 8500 Ft / alkalom (5 alkalom után a 6. AJÁNDÉK)
EXTRA ERŐS HÁMLASZTÁS: 13.200 Ft (előkezelés szükséges)

kozmetika, fülbelövés, műköröm, aranykezelés, pedikűr, smink, ultrhangos kezelés, iontoforézis, arckezelés, gipsz maszk, gumi maszk, cellulit kezelés, arcmasszázs, gyantázás, tincses műszempilla, szemöldök festés, szempilla festés, gigi kozmetika, ránctalanítás, 3d műszempilla, ultrahangos zsírbontás