FACEBOOK

üzenőfal

Szabó Anita (kozmetikus)
2016-08-25 21:25:19
Kedves Régi és Új Vendégeim!! 2016.09.02.-2016.09.05. között szabadságon leszek! Első munkanapom 2016.09.06. (kedd) Várom az előzetes bejelentkezéseket!! További szép nyarat kívánok mindenkinek!! Szabó Anita kozmetikus
Szabó Anita (kozmetikus)
2016-03-02 00:27:05
Kedves Régi és Új Vendégeim!! Tavaszt váró Márciusi Akció: -Expressz Gyors Ráncfeltöltés: (letisztítás, gyémántfejes arccsiszolás+glycolsav+ultrahang+gumimaszk): 10.500 Ft kúrában 5 alkalom után a 6.ajándék -C-vitaminos bőrmegújítás: (letisztítás+mandulasav+rizs peeling+ultrahang+masszázs+helyreállító pakolás+hidtatálás): 13.700 Ft helyett 12.700 Ft -Sminktetoválás korrekciója 3 hónapon belül Ajándék!!! -Személyre szabott Ajándékutalvány kapható!!!!! Várok Mindenkit Szeretettel: Szabó Anita kozmetikus Bejelentkezés: +36303839817 www.angelfacekozmetika.hu angelfacekozmetika@gmail.com 1152. Budapest Szilaspark 44 fszt.2 :)
Üzenet archívum »

aktuális akció

".$p2['tartalom']."

"; } ?>

partnerek

Üdvözlöm Kedves Vendégeimet Honlapomon!Szabó Anita vagyok, kozmetikus.

2007-ben kezdtem kozmetikai tanulmányaimat az OKTÁV Továbbképző központban. Gyakorlatomat egy GIGI referencia kozmetikában töltöttem a XX. Kerületben.
Mestereim a lehető legprofibb képzésben részesítettek.

2009. októberében nyitottam meg az AngelFace Kozmetikát.

Bátran mertem belevágni, mert a gyakorlatom alatt kapott pozitív visszajelzések, mestereimtől és vendégeimtől egyaránt ezt sugallták.

Számomra a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen, mert így tudom kielégíteni a saját, és vendégeim igényét.
Számos tanfolyamon, bemutatón, és sminkversenyen vettem illetve veszek részt.
Próbáltam, olyan környezetet kialakítani, ami megfelel a magam és szépülni vágyó vendégeim számára.
Minőségi alapanyagokkal várok Mindenkit Szeretettel aki, fiatalodni, szépülni, pihenni, regenerálódni szeretne és nem szereti a zsúfoltságot.

A SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD, DE KÍVÜLRŐL ÁPOLNI KELL...

( Az Általunk kiállított Ajándékutalvány felhasználására az utalványon pontosan megjelölt felhasználási időn belül és a felhasználásra előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség. Ha a vendég a felhasználási időn belül az előzetesen egyeztetett időpontban nem jelenik meg -ideértve azt az esetet is, amikor az egyeztetett időpont módosítását az időpontot megelőző legalább 3 munkanappal nem kezdeményezi- akkor az ajándékutalvábyban foglalt szolgáltatás - a vendég részére biztosított időpontban történő rendelkezésre állás okán - teljesítettnek számít és nincs lehetőség az ajándékutalvány ismételt felhasználására!!!!)
kozmetika, fülbelövés, műköröm, aranykezelés, pedikűr, smink, ultrhangos kezelés, iontoforézis, arckezelés, gipsz maszk, gumi maszk, cellulit kezelés, arcmasszázs, gyantázás, tincses műszempilla, szemöldök festés, szempilla festés, gigi kozmetika, ránctalanítás, 3d műszempilla, ultrahangos zsírbontás