FACEBOOK

üzenőfal

Szabó Anita (kozmetikus)
2016-08-25 21:25:19
Kedves Régi és Új Vendégeim!! 2016.09.02.-2016.09.05. között szabadságon leszek! Első munkanapom 2016.09.06. (kedd) Várom az előzetes bejelentkezéseket!! További szép nyarat kívánok mindenkinek!! Szabó Anita kozmetikus
Szabó Anita (kozmetikus)
2016-03-02 00:27:05
Kedves Régi és Új Vendégeim!! Tavaszt váró Márciusi Akció: -Expressz Gyors Ráncfeltöltés: (letisztítás, gyémántfejes arccsiszolás+glycolsav+ultrahang+gumimaszk): 10.500 Ft kúrában 5 alkalom után a 6.ajándék -C-vitaminos bőrmegújítás: (letisztítás+mandulasav+rizs peeling+ultrahang+masszázs+helyreállító pakolás+hidtatálás): 13.700 Ft helyett 12.700 Ft -Sminktetoválás korrekciója 3 hónapon belül Ajándék!!! -Személyre szabott Ajándékutalvány kapható!!!!! Várok Mindenkit Szeretettel: Szabó Anita kozmetikus Bejelentkezés: +36303839817 www.angelfacekozmetika.hu angelfacekozmetika@gmail.com 1152. Budapest Szilaspark 44 fszt.2 :)
Üzenet archívum »

aktuális akció

".$p2['tartalom']."

"; } ?>

partnerek

Sminktetoválás - Permanent MakeUp

A rohanó világban nem mindig jut elég idő magunkra. A tartós smink megkönnyíti a mindennapjainkat, velük arcunknak már ébredéskor is határozottabb kontúrjai vannak, kiemeli szemünket, szánkat. A legújabb technikával készült sminktetoválások ma már teljesen természetes hatásúak, szépségünket hangsúlyozzák, de beleolvadnak arcunk természetes karakterébe.
Az általam készített Sminktetováláshoz, a Swiss Color Infinity gépét, illetve ehhez a Swiss Color mikropigmentjeit alkalmazom.A gép higéniai modullal működik. A tetoválás tartóssága kb.: 1-3 év.

Konzultáció kötelező a tetoválás előtt, a konzultáció után, megbeszélt időpontban történik a tetoválás, majd 1 hónap múlva korrekció szükséges!!!


Szemöldöktetoválás:

Kinek ajánljuk a szemöldöktetoválást:

-Részleges vagy teljes szemöldökhiány
-Hosszúság, teltség korrigálása
-Arc forma optikai javítása
-Sportolóknak
-Rosszul látóknak
-Szokásos smink anyagokra allergiásoknak
-Baleset vagy sérülés kijavítása
-Aki reggelente időhiányban szenved :)

Alkalmazott Technikák:

-Satírozott szemöldök: karakteresebb forma, erőteljesebb (általában sötétebb) hatás.
-Szálas technika: természetes hatás, szőrszálak rajzolásával, lágyabb (általában világosabb) hatás.

SOHA NEM ALKALMAZUNK SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS SORÁN FEKETE FESTÉKET!!!

Kezelés menete:

Tájékoztatás után, letisztítás majd fertőtlenítés történik. Megrajzolást, szerkesztést az arcformának, tónusoknak megfelelően, illetve a vendégünk tetszétét elnyerve, kiválasztjúk a megfelelő színt.
Ezek után kezdődhet a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetek a higéniára, a tökéletes biztonságra, illetve vendégeim kényelmére. A végén következik az utóápolás, illetve tájékoztatás az otthoni ápolásra. 1 hónap múlva korrekció szükséges.

Szemkontúr tetoválás:

Kinek ajánljuk a szemkontúr tetoválást:

-Vékony vonal (szempilla sűrítés) a szempillák tövében mindenkinek jól áll
-Arcforma optikai korrigálása
-Sportolóknak
-Szemüvegeseknek
-Szokásos sminkanyagokra allergiásoknak
-Szemet kifejezőbbé teszi
-Aki reggelente időhiányban szenved :)

Alkalmazott Technikák:

-Szempillasűrítés: lágy kontúr, közvetlenül a szempillák tövében, mely nem tűnik egy határozott kontúrnak, hanem csupán optikailag sűríti a szempillákat.
-Felső szemhéj kontúr: a vonal vastagságától függően olyan hatást kölcsönöz a szemnek, mintha az ceruzával vagy tussal lenne megrajzolva.
-Alsó szemhéj kontúr: szép keretet ad a szemnek, és az esetlegesen ritka alsó szempillákat ellensúlyozza.

A SZEMKONTÚR TETOVÁLÁST ÁLTALÁBAN FEKETE SZÍNŰ, VAGY ANNAK ÁRNYALATAIVAL VÉGEZZÜK.

Kezelés menete:

Tájékoztatás után, letisztítás majd fertőtlenítés történik. A hagyományos kontúrnál nem minden esetben van szükség előrajzoláshoz, hiszen a tetováló gép jóval finomabb és vékonyabb vonalat képes létrehozni, mint bármilyen ceruza vagy tus. Vastagabb kontúrvonalnál természetesen előzetes szerkesztést végzünk. Ezek után kezdődhet a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetek a higéniára, a tökéletes biztonságra, illetve vendégeim kényelmére. A végén következik az utóápolás, illetve tájékoztatás az otthoni ápolásra. 1 hónap múlva korrekció szükséges.


Szájtetoválás:


Kinek ajánljuk a szájtetoválást:

-Határozottabb körvonal a szájnak
-Száj formájának korrigálása

-Színtelen száj élénkebbé tétele
-Baleset vagy sérülés helyének elfedése
-Aki reggelente időhiányba szenved :)

Alkalmazott Technikák:

-Kontúrtetoválás + lágyítás
-Félsatírozás

Kezelés menete:

Tájékoztatás után, letisztítás majd fertőtlenítés történik. A kezelés elején ceruzával pontosan megszerkesztjük a száj formáját folyamatosan konzultálva a vendégünkkel, hogy az ő kívánsága és a mi szakmai javaslatunk tökéletes összhangba kerüljön. A forma megszerkesztése után a vendég bőréhez és színeihez illő festékek árnyalataiból közösen kiválasztjuk a megfelelőt. Ezek után kezdődhet maga a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes biztonságra, higiéniára, illetve a vendégünk kényelmére és igyekszünk minél kevésbé kellemetlenné tenni a tetoválást.  A végén következik az utóápolás, illetve tájékoztatás az otthoni ápolásra. 1 hónap múlva korrekció szükséges.
kozmetika, fülbelövés, műköröm, aranykezelés, pedikűr, smink, ultrhangos kezelés, iontoforézis, arckezelés, gipsz maszk, gumi maszk, cellulit kezelés, arcmasszázs, gyantázás, tincses műszempilla, szemöldök festés, szempilla festés, gigi kozmetika, ránctalanítás, 3d műszempilla, ultrahangos zsírbontás